0%

Cariera
Compania noastra este mereu in cautare de angajati de cel mai inalt standard, fie persoane cu experienta in domeniul pazei si protectiei sau persoane noi in acest sector cu abilitati si dorinte mari de a se realiza in acest domeniu. Cautam in permanenta persoane dinamice si energice, cu experienta in domeniul pazei si protectiei pentru a le adauga la baza noastra de date pentru examinare.

Cel mai valoros activ al companiei noastre sunt agentii nostri de paza. Va punem la dispozitie cele mai moderne echipamente si dispozitive de paza, pentru a tine pasul cu cerintele pietei. Investim continuu in echipamente de ultima generatie pentru a ne asigura ca ajutam permanent agentii nostri sa lucreze in cele mai bune conditii.

Compania noastra este in cautarea extinderii bazei sale de date a resurselor umane cu posibili angajati pentru toate departamentele sale si de aceea indemnam pe toti cei ce sunt interesati sa lucreze cu noi sa ne contacteze. Pentru a intra in baza noastra de date va rugam sa trimiteti un email cu CV-ul dumneavoastra insotit de o scrisoare de intentie pe adresa cariera@ironguard.ro

Daca doriti sa va alaturati echipei IRON GUARD si sa dezvlotati o cariera de succes in domeniul pazei si protectie va rugam sa completati formularul alaturat.

In urma evaluarii pozitive a CV-ului dvs. departamentul nostru de recrutate va v-a contacta in vederea stabilirii unui interviu!
Incarca CV-ul (pdf, doc sau docx)Trimite
Trimite