0%

SERVICII PROFESIONALE
DE PAZA SI PROTECTIE
CONTACTEAZA-NE
SECURITATEA CASEI
SECURITATEA AFACERII
BODYGUARD
PAZA CU AGENT
SERVICII SPECIALIZATE
01.
DISPONIBILITATE 24/24H
Echipajele noastre de interventie sunt formate din masini puternice 4×4, monitorizate prin GPRS astefel incat ele vor fi primele care vor ajunge la locatia dumneavoastra.
02.
PERSONAL CALIFICAT
Societatea noastra asigura paza fixa cu agenti specializati, atent selectionati, pregatiti si atestati conform legii si cerintelor Politiei Romane.
03.
SERVICII PERFORMANTE
Va oferim cele mai performate servicii de paza si monitorizare a obiectivelor, dispunand de tehica de supraveghere video de utima generatie.
Certificări
Despre Noi

Iron Guard, companie ce activeaza conform Legii 333/2003, in domeniul pazei si protectiei private, este unu dintre principalii jucatori de pe piata romaneasca de securitate.

Experienta de 10 ani in domeniul securitatii private!

Experienta de 10 ani in domeniul securitatii private, ne-a oferit posibilitatea de a studia/detecta deficientele si neajunsurile din cadrul sistemului astfel incat am decis infiintarea unei companii de paza cu servicii si solutii de o inalta calitate, complete, ce se doreste a fi un exemplu de promptitudine si profesionalism in randul societatilor de paza din Romania.

Posibilitatea verificarii timpilor de interventie!

Cel mai important factor in cadrul unui serviciu de paza este timpul de interventie. La Iron Guard aveti garantia ca echipajele de interventie rapida vor ajunge la toate alarmele in timpii reali stabiliti prin contract. Echipajele noastre sunt monitorizate prin GPRS de catre dispecerat astfel incat la locatia dumneavoastra va ajunge cea mai apropiata masina.

Veti primi lunar desfasuratoare cu activitatea sistemului antiefractie, inchidere, deschidere, test, alarma, panica, precum si confirmarea Card Patrol a timpilor de interventie; dovada monitorizarii 24/24h sistemului.

Tinuta completa a agentilor obligatorie!

Agentii nostri sunt atent selectionati, antrenati si continu intruiti pentru a lua deciziile optime ce se impun in cadrul unei situatii de grad 0. Conform legislatiei din domeniu, personalul nostru este usor de recunoscut fiind echipat cu uniforma inscriptionata cu sigla Iron Guard, ecuson de identificare, si dotat cu baston de cauciuc sau tomfa, pulverizator iritant-lacrimogen, fluier, dispozitiv de iluminat, mijloace de comunicare (telefon mobil, statie radio).

La cererea beneficiarului personalul poate fi dotat si cu alte dispozitive specifice, ex: caini special dresati pentru paza, detector de metale, arme letale de paza si aparare.

Pe durata desfasurarii unui contract Iron Guard va pune la dispozitie toate documentele necesare desfasurarii activitatii de paza si protectie: planul de paza, procese verbale, registru intrari persoane/auto, registru de control, registru de evenimente, etc.

Polita de asigurare de 150 000 €

Pentru a garanta clientilor nostri seriozitatea si siguranta serviciilor oferite Iron Guard a contractat o polita de asigurare speciala in valoare de 150 000 euro cu acoperire pentru eventuale pagube produse beneficiarului, tertilor si mediului, datorate lipsei de eficacitate a personalului propriu.

Cui ne adresam?

Iron Guard se adreseaza atat societatilor cu capital de stat(sedii ale institutiilor statului, spitale, scoli, gradinite, etc.) cat si societatilor private(sedii de firme, spatii comerciale, santiere in lucru, ansambluri rezidentiale, resedinte private, etc.), venind in sprijinul dumneavoastra cu o gama completa de servicii, solutii si consultanta in securitate menite sa satisfaca si cele mai drastice cerinte.

Expertii nostri in securitatea si paza a obiectivelor va vor oferi solutii si planuri se securitate optime, la costuri minime, care sa corespunda cerinteleor dumneavoastra sau companiei dumneavoastra.

Iron Guard isi propune ridicarea standardelor serviciilor de paza si protectie printr-o continua specializare si instruire a personalului aflat in subordine, prin dotarea acestuia cu mijloce logistice specifice desfasurarii activitatii, precum si prin verificarea si testarea periodica a agentilor nostri.

Va multumim si ne simtim onorati pentru atentia acordata serviciilor noastre de paza si protectie si va dorim succes in dezvoltarea afacerii dumneavoastra!

Instalare de sisteme video - antiefractie
Monitorizare sisteme - interventie rapida
Echipaj de interventie rapida disponibil 24/24h
Paza specializata a obiectivelor cu agenti
Escorta transporturi speciale
Bodyguard
Paza evenimente
Consultanta in securitate
DETALII
DETALII
Servicii Profesionale de Paza si Protectie
Experience the quality of Farvis ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit sed eiusmod labore et dolore magna aliqua enim minim veniam quis nostrud exercitation
Cladiri si Ansambluri Rezidentiale
Spitale si Institutii de Stat
Malluri si Complexe Comerciale
Birouri si Cladiri Comerciale
Santiere